Актуальні навички згідно Linkedin, для пошуку високооплачуваної роботи у 2018 році

2018-06-07

Linkedin  (соціальна мережа для встановлення та пошуку ділових контактів, близько 400 млн користувачів)  пропонує ознайомитися з переліком вмінь та навичок, актуальних для пошуку високооплачуваної роботи у 2018 році.  Умовно їх можна розділити на дві категорії: soft skills (фактично, це взаємодія з людьми, уміння спілкуватися, переконувати, домовлятися, загальна ерудованість та компетентність)  та hard skills (володіння певною спеціалізацією, професією, інструментарієм, те, що вимагається від конкретного фахівця). Деякі спеціалісти у сфері рекрутингу  впевнені, що саме soft skills є важливішими за певні професійні вміння. З іншого боку – класний фахівець також  завжди має шанс знайти високооплачувану  роботу.  Нижче -  список навичок за версією Linkedin та перелік курсів, на яких їх можна отримати.

Актуальні  soft skills це:
лідерство
;
Body Language for LeadersStrategic ThinkingLeading Without Formal Authority.
комунікації;
Communicating with ConfidenceInfluencing Others,Giving and Receiving Feedback
співпраця;
Effective ListeningBuilding Business Relationships,Finding Your Introvert/Extrovert Balance in the Workplace
управління часом (time management).
Managing Your TimeCreating Great Workplace HabitsGetting Things Done

Актуальні Hard skills:

веб-архітектура та розробка;
Building Angular and Node Apps with AuthenticationCreating Your First RESTful Spring Boot Microservice with JPAReact: Replacing Legacy Projects
дизайн інтерфейсу користувача;
UX Foundations: PrototypingCreating a Design System with SketchPlanning a Career in User Experience
презентація даних;
Learning Data VisualizationData Visualization: Best PracticesLearning Graphic Design: Presentations
маркетинг SEO/SEM;
SEO FoundationsIntroduction to PPC with Google AdWords and Bing AdsLearning SEO Tools
розробка додатків для мобільних пристроїв;
Android Development Essential Training: Create Your First AppAdvanced iOS App Development: Core MotionPrototype a CRM Mobile Application with Framer

– управління  маркетинговою кампанією;
Create a Go-To-Market PlanBuilding Your Marketing Technology StackMarketing Analytics: Segmentation and Testing– Perl/Python/Ruby;
Learning the Python 3 Standard LibraryPython Design PatternsPython Projects
віртуалізація;
Learning VMware vSphere 6.5VMware vSphere: Upgrade a Deployment to vSphere 6.5Windows Server 2016: Configure Hyper-V

2018-11-15

Сьогодні п’ятниця, а це означає, що ми продовжуємо знайомитись із Zeleni.Agency! Цього разу зі мною спілкувалася SMM-менеджер агентства – Юлія Сова.

2018-11-14

Директор PR-агентства Zeleni.Agency Артем Зелений увійшов до складу журі міжнародної премії у сфері маркетингових комунікацій — Effie Awards Ukraine 2018.