ЗАПРОШУЄМО ДО КОМАНДИ PR ACCOUNT EXECUTIVE

2018-03-03

Агентство GreenPR Ukraine запрошує молодих спеціалістів з комунікацій до участі у конкурсі на посаду PR Account Executive.

Ми очікуємо від кандидата відмінних навичок письмового та усного спілкування, добрих навичок міжособистісної та командної взаємодії, творчого підходу, обов’язковості, ентузіазму, амбіційності, здібностей переконливо презентувати ідеї та концепції, усвідомлення бізнес середовища, хорошого тайм-менеджменту та відмінних організаційних навичок. Розглядатимуться спеціалісти, які мають освіту зі спеціальностей: зв'язки з громадськістю, журналістика, іноземна та українська філологія, історія.

Співбесіда буде тривати у декілька етапів:

А. Анкетування та есе;
B. Cпівбесіда за подомогою Skype чи Facebook;
C. Тестове завдання;
D. Зустріч з безпосереднім керівником.

Після вдалого проходження усіх етапів спеціаліст приєднається до професійної команди, яка забеспечує найкращий комунікаційний сервіс для провідних українських та міжнародних брендів.

Умови роботи: Повний робочий день із гнучки графіком. Фінансові умови обговорються на етапі B.

Якщо вас зацікавила вакансія, просимо заповнити Анкету і ми з вами зв'яжемось для того, щоб обговорити наступні кроки.

Кінцевий термін закриття вакансії – 18 березня 2018 року.

#pr#Job

2018-11-15

Сьогодні п’ятниця, а це означає, що ми продовжуємо знайомитись із Zeleni.Agency! Цього разу зі мною спілкувалася SMM-менеджер агентства – Юлія Сова.

2018-11-14

Директор PR-агентства Zeleni.Agency Артем Зелений увійшов до складу журі міжнародної премії у сфері маркетингових комунікацій — Effie Awards Ukraine 2018.