PR КАЖЕ: НЕМАЄ ПОГАНИХ КОМПАНІЙ

2020-09-16

Працювати в компанії з низьким моральними настроями жахливо.

Незалежно від того, чи страждання приносить звільнення, страх бути звільненим, погане керівництво чи просто культура зневіри, ви, хоробрий комунікатор, можете покращити моральний дух.

Ви не можете виправити все, що зламане у вашій організації – і ви можете причісувати до нескінченності все, що поступає до вас чи від вас, - але ви можете використовувати своє становище, щоб підняти, підбадьорити себе та своїх колег.

Майте на увазі ці три поради, коли моральний дух дає слабину:

Будьте прозорими та прямими. У якийсь момент в історії людства було визначено, що найкращим способом передавати погані новини було або ігнорувати їх, або змішувати їх глибоко всередині себе у моторошну масу великих слів, таких як «злиття», «перегрупування» та «повторна синергія».

Не намагайтеся поховати погані новини під купкою безглуздих модних слів. Це все одно, що подавати буріто, які зовні добре виглядають, але наповнені згнившим салатом та записками про звільнення. Жодна кількість гуакамоле чи сметани не може зробити такий фокус приємним.

Поки ми говоримо про тему обіду, не штовхайте людей навколо, змушуючи їх відкушувати м'які, хлипкі банальності, щоб просто дістатись до м’яса справи. Натомість будьте прямими. Будьте відкритими, чесними та прозорими.

Вставляти страшні новини між сангвінічними абзацами про майбутнє – зверхньо і видає поганий смак. Це як підсунути тухле яйце в апетитний бутерброд і сподіватися, що ніхто цього не помітить.

Ставтеся до своїх колег, як до дорослих, і дайте їм це прямо.

Крім того, можливо, не слід говорити з "Хей ти, привіт".

Зберіть пазл заново. Звільнення можуть бути руйнівними. Комунікатори, подібно до художників Кінцугі, повинні віддавати пріоритет складанню воєдино поламаних шматків.

Коли миски або кружки розбиваються, наш перший інстинкт – часто викидати все в смітник. Просто купити інший простіше, ніж зібрати уламки, так? Це не так просто з культурою на робочому місці. Якщо ваша культура була пошкоджена або глибоко порушена COVID-19, спробуйте скласти її назад на свої місця. Використовуйте своє спілкування, щоб відновити довіру та відновити зв’язки. Додайте нових переваг та можливостей, відновлюючи свою інфраструктуру.

Краса полягає в тому, щоб копітко латати та складати назад те, що колись було зруйновано. Можливо, ви навіть отримаєте щось красивіше за оригінал.

Надайте підбадьорливого натхнення. Наплив здатен підняти всі човни, так?

Це стосується і спілкування. Навіть коли дні темні – особливо, коли дні темні - комунікатори повинні бути маяками яскравості та надії. Не роздувайте дим, очевидно, але використовуйте свою платформу як мотиваційний рупор, який заохочує колег наполегливо працювати і вдосконалюватися.

У вас є голос – значущий у вашій організації, - тому ви можете використати його, щоб поширити трохи веселощів, надії та підбадьорення. Якщо ви послідовно показуєте приреченість (або нудну корпоративну суперечку), ви погіршите моральний дух.

Вважайте, що це частина вашої роботи - створювати емоційні припливи, які підіймають кожен човен у вашій маленькій гавані. Ви не можете запобігти штормам або бурям, але ви можете спілкуватися таким чином, щоб заспокоїти, розширити можливості та підготувати ваших колег мати терпіння.

#advertising#content#crisis management#digital#game#instagram#Job#marketing#mood#pr#social media#viral#життя агентства#Поради та лайфхаки#про_zeleni#фейсбук

2020-09-25

Додавання цінності email-маркетингу буде надзвичайно важливим для охоплення покоління Z. Постійне домінування електронної пошти як маркетингового каналу ще більше посилюється в той час, коли люди звертають більше уваги на свою поштову скриньку в режимі реального часу, ніж будь-коли раніше. Але це не означає, що маркетологам не потрібно бути в курсі нових технологій та тактик.

2020-09-22

Оскільки все більше підприємств прагнуть збільшити свою присутність в Інтернеті, професіоналам потрібно представити свої навички, послуги, досягнення та особистість – все в одному просторі. Щоб професійно представити бренд, професіонали - будь то влоги, блогери, фотографи чи відеооператори - повинні мати пристойний документ, що пояснює ключові аспекти бренду.