PR АГЕНЦІЯ ТЕПЕР ПРАЦЮЄ НА ВООЗ

2020-07-23

Раніше цього року Всесвітня організація охорони здоров'я найняла Hill + Knowlton для розробки програми комунікацій, після критики президентом Дональдом Трампом орган з охорони здоров'я ООН за його підхід до глобальної кризи Covid-19 та пригальмував його фінансування з США.

Перший етап роботи Н + К для ВООЗ розпочався 1 травня та полягав у шеститижневому дослідницькому проєкті у США, Великобританії та чотирьох інших не розголошених країнах, з гонораром 135 000 доларів. Агентство окреслило масштаб проєкту під час подання згідно із Законом про реєстрацію іноземних агентів (FARA), який вимагає від "агентів іноземного довірителя «зареєструватися у Міністерстві юстиції».

Згідно із поданими документами: «H + K була залучена для надання допомоги Всесвітній організації охорони здоров'я шляхом встановлення базового рівня поінформованості громадськості та сприйняття ВООЗ, виявлення впливу в ключових регіонах та розробки стратегій повідомлення з метою забезпечення довіри до порад ВООЗ та дотримання рекомендацій щодо охорони здоров’я».

Спочатку дослідницький проєкт був покликаний «зібрати інформацію з метою встановлення базового рівня громадської обізнаності та сприйняття ВООЗ, а згодом розпочав роботу з виявлення впливу в ключових регіонах".

Подані документи стверджують, що «після завершення дослідження та за попереднім схваленням ВООЗ, Н + К будуватиме стратегію на розумінні, наданому дослідженнями Фази 1, для розробки програмної основи".

Прессекретар Н + К повідомив: «H + K зробив подання FARA з великою обережністю, хоча жодна наша робота не передбачає лобіювання урядів. Основна увага в нашій роботі з ВООЗ допомагає зрозуміти, як досягти вразливої ​​та життєво важливої ​​географічної та демографічної аудиторії за допомогою повідомлень, що забезпечують здорове самопочуття – в тому числі через партнерство з надійними третіми сторонами ».

Голова та керівник всесвітньої мережі компаній H + K АннаМарія Десалва та головний директор з розвитку бізнесу Сем Літгоу працюють у ВООЗ на базі про-боно. Команда на першому етапі також включає керівника даних та глибинних ідей Ніка Драйвера; SVP  дата аналітика Джона Гіллолі; експрезидент Спілки кореспондентів Білого дому Рона Хатчесон; SVP та спеціаліста з державних справ Джо Хоулдер.

У своїй презентації H + K зазначали: «Ніколи не було більш критичного часу для того, щоб зрозуміти, що повідомлення про охорону здоров'я розуміють і резонують у всьому світі. ВООЗ – маяк такої інформації, заснований на науці та доказах. Однак існувала критика та твердження, висловлені проти Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та висвітлення в ЗМІ, які можуть підірвати ВООЗ як надійне та критичне джерело інформації про глобальні проблеми охорони здоров'я.

В попередній програмі окреслено: «Хоча спокусливим може бути реагувати кожен раз, звучний, поступовий і продуманий підхід зменшить ризик подальшого розпалення ситуації. Звукове дослідження повинно стати першим кроком для створення фундаменту для побудови комунікаційної системи.

«Covid-19 домінував у щоденних розмовах, але не всі голоси рівні, і не всі прорізуються та. їх чутно. Розуміння найбільш переконливих повідомлень буде цінним надбанням, і ми рекомендуємо проводити тести разом з аналізом впливу».

«Тоді ми зробимо деякі рекомендації, які допоможуть забезпечити довіру до ВООЗ щодо довіри до здоров'я та охорони здоров'я з метою впевненості в порадах ВООЗ та дотримання рекомендацій щодо охорони здоров'я".

Фірма планує визначити та залучати впливових осіб у науковій, медичній спільноті та спільноті охорони здоров’я «для того, щоб вони вірили та відстоювали надані поради», засоби масової інформації «для забезпечення збалансованості статей у час, що викликає занепокоєння через паніку та невизначеність»; неурядові організації (НУО) «для забезпечення підтримки групами професіоналів-однодумців та місцевими організаціями ролі ВООЗ та її порад»; і нарешті, «інформовану громадськість, яка читає все і використовує власні канали та мережі для перевірки або визнання недійсними претензій».

#advertising#content#crisis management#digital#instagram#marketing#mood#pr#social media#viral#Поради та лайфхаки#про_zeleni#фейсбук

2021-06-09

TIME обрав 100 найвпливовіших компаній у 2021 році. В списку є компанії у таких секторах, як охорона здоров’я, розваги, транспорт, технології тощо. TIME оцінив такі ключові фактори, як актуальність, вплив, інновації, лідерство, амбіції та успіх. Згідно з оцінюванням, компанії були розділені на категорії: Піонери, Лідери, Новатори, Титани та Руйнівники.

2021-05-13

Аудиторія перенасичена контентом і не має бажання вишукувати в тонні перепостів з Facebook в Instagram і всього разом в TikTok потрібне речення.