Хотдог бізнес стиль

2020-05-07

Для ресторанів та інших компаній, які сильно постраждали від пандемії коронавірусу, зберігання маркетингових повідомлень гнучкими є основним завданням.

Навіть якщо ви не можете виконувати свою традиційну роль в певній ніші, є й інші способи задовольнити потреби споживачів, забезпечити відмінне обслуговування клієнтів та виділити себе на переповненому ринку.

Ви повинні спертися на свої цифрові канали, зосередитись на зв’язку з адвокатами бренду та подумати над тим, як покращити свою корпоративну соціальну відповідальність.

Джастін Маккой, віцепрезидент з маркетингу в Cousins ​​Subs, проливає світло на те, як його організація змогла сконцентруватись та дала гідну відповідь пандемії.

Які інтернет-активи зараз найцінніші для брендів, і чому?

Наша онлайн-платформа замовлень, програма лояльності та партнерські послуги постачальників послуг сторонніх провайдерів мають важливе значення для пробивання крізь коронавірусну пандемію. На щастя для нас, ми реалізували надійні програми з нашими перспективними партнерами до початку пандемії, які могли б впоратися з підвищеним попитом. Тому нам не довелося прихапцем на колінках додавати ці послуги чи витрачати багато часу. Спочатку ми зосереджувалися на тому, щоб громадськість знала, що Cousins ​​Subs відкриті для бізнесу, і про зручні способи отримати свої улюблені хот-доги та закуски. Тоді наш відділ маркетингу здійснив впровадив кампанію безкоштовної доставки онлайн-замовлень та подвійних балів лояльності для членів програми лояльності Cousins, а також постійну частоту надання купонів щоб заохотити громадськість вибирати Cousins ​​Subs.

Після цього ми дали можливість нашим клієнтам дати фідбек. Ми запровадили Cousins Cares, щоб надати гостям можливість сплачувати кошти вперед і надавати знижки на продукцію працівникам.

Які успішні тактики побудови зв’язків впроваджено у Cousins ​​Subs, і чому?

Після з’ясування того, як гості могли б придбати улюблені хот-доги та проведення рекламних акцій, ми почали розробляти ідеї для підтримки тих, хто працює на передовій у боротьбі з пандемією. В рамках нашої нової ініціативи Cousins ​​Cares ми пропонуємо простий, доступний та зручний спосіб гостям платити за «працівників на передовій» у своїй спільноті. Ініціативу вигадав один із наших франчайзі у районі Мілуокі і вона обертається навколо дисконтного харчування, щоб годувати групи «прифронтових» працівників. Ми трохи налаштували програму та масштабували її на 60 точок нашої системи.

Крім того, ми розпочали кампанію зі збору соціальних пожертв у південно-східній частині Вісконсину, яка буде використана для придбання абонементів зі знижкою для годування персоналу в системі охорони здоров’я на базі штату Вісконсин.

Що означає «маркетинговий успіх» для компанії у цьому середовищі?

Успіх у маркетингу – це наша здатність постійно бачити продажі та насолоджуватися послідовною PR присутністю нашої громадської ініціативи.

Як компанія зараз залучає своїх співробітників до ініціатив, таких як Cousins Cares

Наші команди щодня проводять кілька відеоконференцій, використовуючи Microsoft Teams. Наш президент регулярно надсилає оновлення корпоративною електронною поштою, а менеджери щодня надсилають оновлення електронної пошти разом зі прямими звітами. Кожні кілька тижнів ми також проводимо конференції по всій компанії, щоб обговорити вплив коронавірусу на наш бізнес та те, як ми наполегливо продовжуємо переживати пандемію. Ми також ділимося своїми PR-перемогами з усією організацією в режимі реального часу.

Які уроки ви отримаєте з цієї кризи? Якими мають бути наші вивезення?

У кризовий час виходять назовні сильні та слабкі сторони вашої організації. Якщо ви прийняли хороші рішення щодо ведення свого бізнесу – людей, яких ви наймали, та постачальників, з якими працюєте – ви будете в набагато кращому становищі, щоб витримати бурю. Нам пощастило опинитися в хорошій позиції. Наші команди були чудовими, наші бізнес-рішення давали нам змогу наполегливо розвиватися, а якість наших партнерів-постачальників продемонструвала їх підтримку та здатність допомогти нам швидко адаптуватися до постійно мінливого ландшафту.

2020-05-30

Більшість громадян працювали віддалено кілька місяців. Багато хто продовжує цю практику до сьогодні, а деякі не хочуть повертатися у запилені задушливі офіси. Насправді, це продуктивна ідея, але не кожен колектив і компанія є продуктивними у своєму поточному режимі роботи.

2020-05-30

Навчитися писати ніколи не пізно. Головне не зупинятись. І починати варто із заголовка. Якщо не вдається зачепити читача з перших хвилин, то далі важче зберегти його зацікавленість не перемикнутися на стрічку в соцмережах.