Треба брати приклад з Pinterest

2019-09-27

Рішення було прийнято в результаті багатомісячних переговорів зі Всесвітньою організацією охорони здоров’я щодо того, як соціальні мережі можуть забезпечити доступ людей до авторитетної інформації про вакцини та зменшити поширення фальшивих новин про здоров'я.

Згідно з щомісячним звітом Facebook, (ми знаємо, що Facebook є власником Instagram), видно, що навчального змісту спливаючі вікна будуть з’являтися  на обох платформах, коли люди шукають вміст, пов’язаний з вакциною, відвідують групи, пов’язані з вакцинами Facebook, або натискають вакцину  -споріднені хештеги в Instagram.

Експертний погляд

Коментуючи останню репресію щодо контенту  реклами направлену проти вакцинації, Кетрін Егер, керівник відділу охорони здоров'я Grayling, сказала PRWeek: "Тривалий час соціальні медіа-компанії особливо не переймалися  керівництвом або регулюванням вмісту, який з’являється на їх  каналах, мовчазно передбачаючи, що вся інформація має експертні докази".

Вона продовжила: "Зараз, як ми бачили, Facebook / Instagram активно беруть участь  у справі регулювання контенту про самопошкодження та самогубства,, схоже, що гігант соціальних медіа визнає, що він має важливу роль у сфері охорони здоров'я в цілому.  Надання людям доступу до збалансованої та заснованої на фактах інформації для прийняття зваженого вибору щодо вакцинації є важливим першим кроком ".

У довгостроковій перспективі це може "навіть підтримати створення іміджу компанії як справжньої  сили на благо", додав Агер.

Під тиском

Це остання фаза дії соціальних медіа-компаній, які оголосили на початку цього року такі заходи, як відмова від розміщення реклами, яка включає дезінформацію про щеплення, та не відгбраження або рекомендування вмісту, що містить дезінформацію про щеплення в Instagram Explore або через хештег  сторінок.

Джоел Каплан, віце-президент з глобальної політики Facebook, прокоментував: "Ми знаємо, що технологічні компанії можуть відігравати важливу роль у підвищенні роботи надійних світових організацій охорони здоров'я, і ​​ми готові продовжувати виконувати свою роль у цьому просторі".

І віце-президент компанії по продукту Гай Розен описав новий захід як "ще один важливий крок у наших постійних зусиллях щодо обмеження поширення дезінформації щодо щеплень та залучення достовірної інформації щодо цієї теми на нашій платформі".

Потрібно більше діяти

Генеральний директор ВООЗ д-р Тедрос Адханом Гебрейесус високо оцінює позицію засобів масової інформації та дій, які здійснюють соціальні медіа-компанії, але закликає зробити ще більше.

"Великі цифрові організації несуть відповідальність перед своїми користувачами - гарантують, що вони можуть отримати доступ до фактів про вакцини та здоров'я. Було б чудово бачити, що соціальні та пошукові платформи збираються разом, щоб докладати спільних зусиль", - сказав він.

"Ми хочемо, щоб цифрові актори робили більше, щоб вони стали відомими по всьому світу, що # ВакциниПрацюють", - додав д-р Гебрейєс.

Рішення Facebook та Instagram розпочати реалізацію нової стратегії відбулося лише через кілька днів після того, як Pinterest оголосив, що будь-який із 300 мільйонів користувачів, які шукають інформацію про вакцину, отримає результати лише від провідних громадських організацій охорони здоров’я.

Це спонукало доктора Гебрейеса прокоментувати: "Ми сподіваємось спостерігати як інші платформи соціальних медіа в усьому світі  слідують за Pinterest".

Ризик захворювання

• Небезпека дуже велика, оскільки велика кількість батьків не вакцинує  дітей проти дитячих хвороб.  Таким чином, ВООЗ повинна була зарахувати "невпевненість щодо вакцинації" як одну з перших 10 загроз глобальному здоров'ю.

У липні агентство ООН оголосило, що Великобританія, Албанія, Чехія та Греція втратили статус "без кору".

А минулого тижня Європейська Комісія та ВООЗ провели у Брюсселі перший Всесвітній саміт з вакцинації, закликаючи до глобальних заходів проти поширення дезінформації щодо вакцини.

"Помилкові уявлення про вакцинацію змістили фокус громадськості від переваг вакцинації, до недовіри до науки та страху перед можливими побічними ефектами", - застерегла ЄК.

2019-11-08

Коли людина молода, вона не має достатнього досвіду та практики. Таким чином, вона звертається за порадою. Щоб досягти успіху, компанія повинна звертати увагу навіть на крихітні речі та будувати добру репутацію з самого початку

2019-10-31

Все з рештою змінюється. Неможливо залишатися тим самим протягом років, якщо ти не вперта людина, звісно. Треба вдосконалюватись. і це перш за все мають усвідомити агенції.