Силами агенства розпочав роботу сайт про долю українських політв’язнів Кремля

2019-05-14

Новий сайт — це інформаційний ресурс прямої комунікації з родинами політичних заручників. Це живі люди, які потребують допомоги та підтримки, поки їхні батьки, діти, брати, чоловіки вимушені віддавати роки життя в'язницям Кремля. Родичі активно борються за волю бранців та вважають публічність — своєю головною зброєю.

По словах Ігоря Котелянеця, брата політв'язня Євгена Панова, голови Об'єднання, Росія переслідує українських громадян за проукраїнські погляди та активізм. Вона фабрикує справи, які потім її ж пропаганда використовує для підтримки фейків про фашистів-бандерівців. Звинувативши у тероризмі, диверсіях чи шпіонажі, росіяни катують українських активістів. В такій ситуації інформаційний ресурс, який поширюватиме правдиву інформацію, залучатиме партнерів та збиратиме допомогу сприятиме наближенню свободи українських заручників.

Артем Зелений, директор агенства, переконаний, що боротьба за наших – обов’язок кожного громадянина України. Саме тому, агенство вийшло з пропозицією комунікаційно підтримати "Об'єднання родичів політв'язнів Кремля" і про-боно створило цей сайт.

На https://www.relativespp.org зібрана інформація про долю українських політв'язнів, публікуються новини та мультимедійні матеріали. Найбільш значимою частиною ресурсу є поштові адреси, на які можна надіслати листа і таким чином, морально підтримавши заручників.  В епоху цифрової комунікації, люди недооцінюють листування, як один з важливих способів підтримки ув’язненого. Насправді лист з волі - це потужна підтримка для людини, яка потрапила через свої переконання за ґрати.

Пишіть листи!

#content#marketing#про_zeleni

2019-07-16

Яким буде застосування української мови в публічній сфері: аналіз розділу V мовного закону

2019-07-05

Говоримо про найкращу друковану та ambient-рекламу за версією Каннських левів 2019 року.