Школа Супергероїв отримає суперпіар!

2019-03-11

Ми стали комунікаційними партнером першої в Україні соціальної франшизи «Школа Супергероїв», яка допомагає дітям, що знаходяться на тривалому лікуванні, супергеройсько вчитися.

За статистикою більш ніж 15 000 дітей віком від 3-х до 18-ти років щороку перебувають на стаціонарному лікуванні в 33 лікарнях України. Випадаючи з навчального процесу, позбавлені спілкування з однокласниками, вони стають соціально неадаптованими, малоосвіченими, непристосованими до життя.

Та Школа Супергероїв змінить цю ситуацію! Засновниця Школи Супергероїв Євгенія Смірнова чотири роки йшла до цієї мети. Активний розвиток проекту почався, коли Школу підтримала команда 1+1 медіа та особисто ведуча ТСН, куратор проекту «Право на освіту» Наталія Мосейчук.

У 2016 році відкрився клас у відділенні ВІЛ/СНІД, а під час благодійного марафону у День захисту дітей 2018 «Сніданок з 1+1» зібрав понад 650 тисяч гривень для відкриття ще одного класу Школи Супергероїв у відділенні інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

За цей час організатори супергеройської школи відпрацювали стандарти, а на основі них підготували весь набір для втілення: бренд-бук, інструкції для вчителів, правила уроків, методики викладання, методичні норми, систему мотивації та відповіді на юридично-правові питання, які можуть виникнути під час організації шкільного процесу в медичному закладі. Суттєва особливість цієї франшизи у тому, що вона — безкоштовна. Головна вимога — працювати за принципами Small Heart With Art.

Проект підтримують Міністерство освіти та науки, Міністерство охорони здоров’я, 1+1 Медіа, Благодійний фонд «Ти не один» 1+1 Медіа, Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні.

#pr#життя агентства#про_zeleni

2019-02-25

Друга частина глобальних споживчих трендів від Euromonitor International.

2019-02-22

Euromonitor International презентував 10 глобальних споживчих трендів.